icon_onroerendgoed_blauw

Onroerend goed

Onroerend goed

De onroerend goed praktijk van Davina & Partners is zeer uitgebreid. Wij richten ons op particulieren en zakelijke cliënten.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij binnen onze afdeling onroerend goed een onderverdeling gemaakt in een afdeling die voor u als particulier klaar staat (de afdeling “onroerend goed”) en een afdeling die gespecialiseerd is in het verlenen van diensten aan zakelijke cliënten op het gebied van projectontwikkeling en beleggingen in onroerend goed (de afdeling “vastgoed”).

Voor u als particulier verzorgen wij de aankoop/verkoop van uw huis/woning, de financiering van een aankoop, verbouwing of anderszins door middel van een hypotheek en alles wat daarmee verband houdt.

Voor u als zakelijke cliënt verzorgen wij natuurlijk de aankoop/verkoop van bedrijfs- of beleggingspanden en de hypothecaire financiering. Verder hebben wij uitgebreide expertise op het gebied van ondermeer de uitvoering van bouwprojecten, splitsing in appartementsrechten, de aankoop/verkoop van “onroerend goed vennootschappen”, de vestiging van bijzondere rechten (opstal, erfpacht en dergelijke), problematiek inzake B.T.W. en overdrachtsbelasting en het fiscaal zo vriendelijk mogelijk structureren van uw vastgoed portefeuille.

Wilt u meer weten over onze diensten binnen onroerend goed?